Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Dënimin Tuaj është përmbajtja përfundimtare e lojës në Marvel Strike Force në 2021, dhe unë filloj të luftoj Misionin # 12 pas disa betejave të vështira në Misionin # 11. Ndërsa ekipi im nuk është një përbërje ideale e ekipit për këtë mënyrë loje, këta personazhe jo-Legjendar të Qytetit në Gear 15 janë mjaft të fortë dhe unë tashmë jam përgatitur me pesë karaktere për bordet Legjendar pasi të përparoj. Vazhdoni të ndiqni së bashku ndërsa unë vazhdoj të jetoj në blog përpjekjet e mia të përditshme dhe të shoh për të mposhtur Dimensioni i errët për të zhbllokuar Doctor Doom.

 

Misioni im # 12, Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Karakterin tuaj të Kualifikuar:

  • ndëshkues – 145,582 fuqi, 7 yje, 6 të kuqe – ingranazhi 15 – aftësitë 7-7-7-5 – sulmuesi i nivelit 5
  • Njeriu merimangë (Symbiote) – 141,522 fuqi, 6 yje, 6 të kuqe – ingranazhi 15 – aftësitë 7-7-7-5 – sulmuesi i nivelit 5
  • Kërdi – 140,503 fuqi, 7 yje, 5 të kuqe – Gear 15 – Aftësitë 7-7-7-5 – Niveli 4 Skirmisher
  • Anti-helm – Fuqia 121,735, 5 yje, 5 të kuqe – Gear 15 – Aftësitë 7-7-7-5 – Niveli 5 shërues

 

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Dënimin Tuaj – Misioni 12

Star-Lord, 3.41 milion – 42.6 milion shëndetësor total

07.13.21 – Unë filloj betejën me katërshen time duke u përballur me 8 armiq në ekran dhe 27 në përgjithësi. Ky provon të jetë një fillim shumë i vështirë pasi provoj një larmi kombinimesh në sulmet e mia dhe rinis disa herë pa ndonjë ndryshim të vërtetë në rezultatin tim. Në fund, unë vendos të vendos shumicën e sulmeve të mia ndaj Punisher me disa ndaj Sat-Lord, por të gjithë armiqtë mbeten me shëndet të gjelbër kur unë të vritem.

 

07.14.21 – Dita 2 dhe 41.7 milion e 42.6 milion akoma mbetet – kjo do të jetë një betejë e gjatë dhe e ashpër. Do të jetë edhe më shumë që kur nuk arrita të sulmoj as sot dhe nuk e kuptova deri pak pas mesnatës

 

07.15.21 – Një përpjekje e humbur pasi kjo do të zgjasë përgjithmonë. Unë përpiqem të vendos debuffs në Punisher dhe JJ pastron kështu që unë rinis dhe ruaj disa debuffs dhe ata më fshijnë me pothuajse zero dëm të bërë.

 

07.16.21 – Më shumë zhgënjim. Unë vazhdoj të punoj mbi Punisher dhe ta dobësoj atë pak më shumë, por këta armiq janë brutalë.

 

07.17.21 – 27 armiq dhe 40.2 milion shëndet mbeten ndërsa më në fund kërkoj ta vras ​​Punisher dhe bëj në një goditje të vetme. Unë pastaj përqendroj përpjekjet e mia në dobësimin e Star-Lord dhe e zbres atë në rreth 50% të shëndetit para se armiqtë të më mbysin.

 

Shëndeti 07.18.21 – 39.8 milion mbeten në 26 armiq, pasi janë dashur 5 ditë për të bërë një progres shumë të vogël. Unë kam Venom një copë larg nga bashkimi me ekuipazhin e mësipërm, por kjo mund të zgjasë një javë ose më shumë duke qenë se përpiqem të mos blej ingranazhin e nevojshëm (përveç nëse Fight Pass ka rëndësi).

Unë filloj të godas Star-Lordin dhe kur ai godet shëndetin e verdhë Znj. Marvel përqesh dhe për momentin ngatërron planin tim të sulmit. I gjithë ekipi im i mbijeton breshërisë së goditjeve dhe unë marr një Punisher AoE që sjell Star-Lord në shëndetin e kuq. Unë gjej më shumë debuffs në Star-Lord që e vret atë dhe unë humbas Punisher dhe SMS, por Anti-Venom ringjall atë dhe unë lëviz hitet e mia nga JJ në Captain America falë talljes së tij. Pas disa goditjeve unë humbas AV që kthehet në një spirale në rënie ndërsa më përfundojnë. Kjo përfundon duke qenë sulmi im më i mirë akoma pasi unë heq një shëndet 2.4 milion në këtë betejë të vetme.

 

Shëndeti 07.19.21 – 37.4 milion mbeten në 25 armiq, pasi fokusi i sotëm është Kapiten Amerika. Ndërsa jam në gjendje ta përmbush këtë qëllim të largimit të tij, unë mund të bëj diçka tjetër dhe unë vritem shpejt.

 

Shëndeti 07.20.21 – 36.6m mbetet në 24 armiq, pasi vetëm 5 armiq mbeten në ekran – Kapiteni Marvel, Sabretooth, Znj. Marvel dhe super ushtarët Rocket Raccoon & Jessica Jones. Unë vendos të shkoj menjëherë pas Rocket dhe ta trullos me një SMS ultimate, dhe ndërsa unë marr një sulm Punisher, ai është (si gjithmonë) i pari që vdes. Masakra dhe SMS përdorin Iso-8 mirë për të marrë sulme shtesë dhe unë jam në gjendje të vras ​​Rocket dhe të filloj të sulmoj CM si rezultat. JJ pastron debuffs për ta bërë punën time më të vështirë, por unë filloj përsëri në të duke kërkuar të heq qafe ofendimin e CM me tre Simbiotët e mi. Unë grumbulloj debuffs hapur CM dhe e trullos atë me një tjetër SMS ultimate dhe pastaj të përfundojë atë dhe Sabretooth para se të lëvizin për të JJ dhe në fund, Znj Marvel. Unë jam në gjendje të ruaj sulme speciale këtu dhe t’i përfundoj ato duke përdorur thjesht bazat dhe në 19 armiq të larguar shfaqet vala tjetër.

Ky grup prej 8 armiqsh përmban një SHIELD Trooper dhe Security, Punisher, Rescue, X-23, Venom, Iron Man dhe Star-Lord me super ngarkuar Iron And dhe SHIELD Trooper. Unë trokas rreth 20% të shëndetit të Shpëtimit dhe pastaj kaloj totalisht, madje edhe me një ringjallje të SMS, pasi përfundon shpejt.

 

07.21.21 – Shëndetësia prej 29.4 milion për 19 armiqtë mbetet pasi Venom po i afrohet gjithnjë e më shumë anëtarësimit në ekuipazh … Unë regjistrohem përsëri në 564k dhe kam 8 armiq në ekran dhe luaj këtë betejë të shkurtër disa herë të ndryshme për ta parë çfarë mund të arrij, dhe përgjigjja është fjalë për fjalë pothuajse asgjë. Ndëshkuesi është i pari që vdes – çdo herë – dhe Shpëtimi heq çmimet e saj speciale që do të thotë se sot nuk është gjë tjetër veçse shkel ujë.

See also  Cilat Janë Shenjat e Para Te Shtatzanise

 

07.22.21 – Një ditë tjetër ku asgjë që bëj duket se nuk ka rëndësi. Një anëtar i 5-të i ekipit do të ndihmonte, por kjo betejë është brutale. Sigurisht pa marrë parasysh sa herë përpiqem ta vendos këtë betejë, Punisher vdes i pari pothuajse çdo herë. Kjo betejë më shikon të harxhoj maksimumin e X-23 dhe të heq pak shëndet nga SHIELD Security duke më lënë me 17 armiq dhe 28.9 milion shëndet.

 

07.23.21 – Ende pa fat me 5 pjesët e fundit të ingranazhit për Venom pasi unë mbetem katër i fortë dhe me fuqi 564k. Unë shoh që Shpëtimi ka të drejtë në shëndetin 50% dhe vendos të shkoj pas SHIELD Security për të shmangur talljet kur dikush tjetër bie nën 50%, dhe unë vendos një SMS përfundimtare në lëvizjen e dytë të betejës që përcakton tonin bukur. Unë grumbulloj debuffs në SS dhe sapo të shkoj në 5 gjakderdhje dhe 7 debuffs në përgjithësi unë jam në gjendje ta përfundoj atë dhe menjëherë të vendos sytë e mi te Shpëtimi. Unë konstatoj se po mbijetoj këtu, minus humbjen e hershme të Punisher, natyrisht, pasi shumica e ultimateve të armikut u përdorën në ditët e mëparshme. Shpëtimi pastron për të çrregulluar planet e mia pak, por unë e bëj atë të verdhë, pastaj të kuqe pas pastrimit. Më në fund e përfundoj atë dhe më pas X-23 vret AV me pjesën e saj të fundit, kështu që kjo betejë do të prishet. Unë zbarkoj një sulm më shumë dhe ata më përfundojnë me 15 armiq të mbetur dhe 26.0 milion shëndetësorë.

 

07.24.21-Duke filluar me 26.0 shëndetin në 17 armiqtë e mbetur unë filloj me 6 në ekran të cilët kanë qenë brutalë për t’u përballur. Me zhgënjimin tim të vazhdueshëm me Ndëshkuesin e tij të tmerrshëm në Gear 15, unë vendos ta marr atë në homologun e tij dhe të bëj disa debuffs ndaj Armikut Punisher ndërsa ngadalësoj pjesën tjetër. Unë jam në gjendje të vras ​​Punisher por kjo e bën betejën shumë më keq me Spider-Man (Symbiote), Emma Frost dhe Scream që të gjithë shfaqen në shenjën e armikut 16. Kjo goxha e shkatërron pjesën tjetër të kësaj beteje pasi armiqtë më pushtojnë nga këtu, por unë arrij të bëj rreth 1.8 milion dëm në total.

 

07.26.21 – Ndërsa vështirësitë teknike më kanë vrarë mundësinë për ta bërë këtë një blog të vërtetë, kjo është përvoja ime në kujtesën time. Duke filluar me shëndetin 24.2 milion dhe 16 armiq për të shkuar, unë shkoj në betejë me një ekip ekipor që tani përfshin Venom dhe kontrollon fuqinë prej 688k. Beteja më ka përqendruar në eleminimin e SHIELD Trooper për të hequr më shumë sulme sulmesh dhe bonusesh, dhe më duhet të rindez disa herë për të arritur atje. Në fund më kujtohet se kam përdorur shërimin e AV për të shtuar Imunitetin dhe Mbrojtjen, gjë që më lejon të mbijetoj dhe t’i rezistoj debuffs nga skaji përfundimtar i SMS.

07.27.21 – Pas dy sulmeve të djeshme kam 22.5m shëndet në 15 armiq dhe filloj sulmet e mia duke u fokusuar tek Iron Man kur fillon me shëndet të verdhë, dhe nuk kalon shumë kohë para se ai të jetë me shëndet të kuq pasi i shtoj debuffs atij kthese pas kthesës . Ndëshkuesi është, natyrisht, i pari që vdes në ekipin tim pasi unë jam në gjendje të dobësoj Iron Man aq sa ta vras ​​dhe të filloj të punoj në Star-Lord. Unë humbas SMS dhe masakër dhe pastaj përpiqem të bëj sa më shumë dëm para se të vritem pasi të lë 14 armiq ende dhe 21.6 milion shëndet.

 

07.28.21 – Qëllimi i sotëm është të vrasim Star-Lord dhe të shpresojmë të bëjmë përparim të rëndësishëm diku tjetër, kështu që unë filloj të luftoj me 6 armiqtë në ekran. Rivendosem pas një dështimi në përpjekje dhe provoj përsëri, këtë herë duke përdorur SMS bazë për të aplikuar Defense Down në goditjen fillestare, dhe kjo krijon një vrasje të shpejtë të Star-Lord. Sidoqoftë, pas këtij sulmi beteja shpërbëhet dhe ndërsa unë jam në gjendje të bëj një gjurmë në Scream, kjo është pothuajse gjithçka që do ta quaja pasi do të vdisja me 13 armiq dhe 20.9 milion shëndet të mbetur.

 

07.29.21 – Përsëri përsëri në fuqinë 688k ndërsa unë shikoj se do të dobësoj ose vras ​​një armik tjetër. Vrapimi im i parë përpiqem të godas së pari Emma Frost, por ndërsa bëj një dëmtim të vogël në shëndetin e saj, nuk mund ta trullos me SMS përfundimtare dhe ajo pastron debutimet për ekipin e saj shpejt, gjë që anulon efektivitetin e sulmit. Vrapimi im më i mirë vjen nga përqendrimi i sulmeve ndaj Venomit që i sjell atë dhe Scream në shëndetin e verdhë. Emma Frost vazhdon të jetë gjembi në anën time në këtë tabelë pasi aftësia e saj për të pastruar po vret shanset e mia për sukses afatgjatë. Në fund, 13 armiq mbeten me 19.7 milion shëndet.

See also  Deti i Vdekur, Deti i Vdekur

 

07.30.21 – Nesër unë do të zëvendësoj një Ndëshkues të ngadaltë me një grusht hekuri pak më pak të ngadaltë, por për sot unë akan edhe një herë të shikoj Punisher të thithë. Shëndeti 19.7 milion në 13 armiq është ajo me të cilën duhet të përballem, dhe qëllimi i sotëm është të eliminoj Venom. Fillimi i 4 sulmeve të mia nuk e përfundon punën, por debuja e përgjakshme që rezulton vret Venom kur t’i vijë radha, natyrisht menjëherë pasi armiqtë vrasin Ndëshkuesin tim. Unë pastaj filloj të sulmoj Scream dhe ta marr atë me shëndet të kuq para se Emma Frost të pastrohet, por një kombinim i Carnage dhe SMS me konfigurimin e duhur të Iso-8 vret Scream për të ulur numërimin e armikut në 11. Kjo përfundon të jetë gjithçka që duhet të jem i emocionuar para se të vijë kthesa ime e radhës pasi armiqtë vrasin të gjithë përveç AV, duke lënë SMS, Emma Frost dhe X-23 të luftojnë me ekranin si 11 armiq dhe 18.1 milion shëndet.

 

Misioni im i ri #12, Dimensioni i errët IV: Përqafoni karakteret e duhura për Dënimin tuaj:

  • Njeriu merimangë (Symbiote) – 141,522 fuqi, 6 yje, 6 të kuqe – ingranazhi 15 – aftësitë 7-7-7-5 – sulmuesi i nivelit 5
  • Kërdi – 140,503 fuqi, 7 yje, 5 të kuqe – Gear 15 – Aftësitë 7-7-7-5 – Niveli 4 Skirmisher
  • Anti-helm – Fuqia 136,415, 6 yje, 6 të kuqe – Gear 15 – Aftësitë 7-7-7-5 – Niveli 5 shërues
  • Helm – 127,529 fuqi, 7 yje, 5 të kuqe – ingranazhi 15 – aftësitë 7-6-6-5 – sulmuesi i nivelit 5
  • Fist hekuri -110,014, 7 yje, 4 të kuqe-Ingranazhi 15-Aftësitë 6-7-6-5-Niveli 4 Shëruesi

07.31.21 – Unë tani luftoj me 42k më pak fuqi, por ndihem më mirë për shanset e mia pasi Iron Fist nuk mund të jetë më i pavlerë se Ndëshkuesi. Unë shënjestroj SMS -të e armikut dhe e çoj atë në gjendje të kuqe, por mbajtja e tifozëve në ekipin tim dhe kundërshtimet ndaj armiqve është një dhimbje me Emma Frost në anën tjetër. Unë i marr SMS -të e tyre brenda një ose dy vdekjes para se të pastrojnë ekipin tim, kështu që nesër do të duhet të jetë dita…

 

08.01.21 – 17.0m shëndeti mbetet në 11 armiq ndërsa skuadra ime 656k niset në betejë. 3 armiq janë në ekran-X-23, Emma Frost dhe Spider-Man (Symbiote). SMS është objektivi im dhe fillon me shëndet të kuq, dhe një goditje e përfundon atë kështu që unë vendos gjithçka për të vrarë Emma Frost, e cila ndjehet si një humbje ndërsa ajo vazhdon të shërohet dhe t’i rezistojë debuffs. Kaloj ingranazhet në X-23 për të hequr ofendimin, dhe ndërsa duhen 30-40 goditje për ta vrarë, unë jam në gjendje ta përfundoj atë përfundimisht. Kthehu tek Emma Frost, tani armiku i vetëm në ekran, dhe kjo është brutale. Unë vlerësoj se më janë dashur të paktën 7-8 minuta goditje të vazhdueshme për ta vrarë ndërsa ajo vazhdon të shtojë Barrierën dhe të shërojë nga pak çdo cikël përmes aftësive të saj. Në fund ajo më në fund vdes, 8 armiq arrijnë në skenë dhe ata fillojnë të zgjedhin Venom. Filloj të sulmoj Captain America pasi ai nuk ka ende Defense Up, kështu që unë mendoj se goditjet ndaj tij tani do t’i bëjnë sulmet e mia më efikase. Unë humbas Anti-Venom, pastaj Venom dhe shikoj se si gjithçka shkatërrohet ndërsa beteja ka mbaruar për sot me 13.7m shëndet.

 

08.02.21 – Me 13.7 milion shëndet dhe vetëm 8 armiq të mbetur, unë kam shikimet e mia në përfundim, por e di që do të jenë disa ditë të vështira për të kaluar këtë ekuipazh të këqijve. Kapiteni Marvel merr kthesën e parë sot dhe unë rifilloj shumë herë pasi humbas një karakter në kthesën e parë çdo herë. Më në fund, unë marr idenë e ndritshme për të vënë Punisher, pasi ai është i pavlerë në betejat e Dimensionit të Errët në këtë nivel të konkurrencës, dhe pasi CM vret Punisher, unë e marr atë vrap. Unë bëj sulme ndaj Captain America me shpresën se do ta dobësoj atë për të hequr një tallës dhe për të ndihmuar betejën afatgjatë, por pas një SMS JJ përfundimtar pastron dhe prish planet e mia. Unë e humb Venom nga një tjetër CM përfundimtare dhe SMS vdes, por Venom dhe Carnage vendosin disa debuffs në Cap të cilat më ndihmojnë ta marr atë në gjendje të verdhë para se të vdes.

Një betejë e dytë sot fillon me shëndet 12.7m në të njëjtët 8 armiq, këtë herë me Iron Fist si anëtarin tim të 5 -të. Unë jam në gjendje të godas disa goditje në Cap dhe pas një Black Bolt ultimate unë ende kam Anti-Venom, Venom dhe SMS të gjalla, kështu që unë ringjall Carnage dhe përdor Mbrojtjen deri në avantazhin tim. Kjo më lejon të jetoj aq gjatë sa të shoh SMS -të e mi të vrasin Kapitenin Amerikë dhe të numërojnë armiqtë në 7, por kjo është gjithçka për të cilën mund të jem i lumtur pasi ata më vrasin me 12.1 milion shëndetin e armikut të mbetur.

 

08.03.21 – 12.1 milion shëndet për të kaluar nëpër 7 armiq dhe lëvizja e parë sheh Kapiten Markel të vrasë Grushtin tim të Hekurt me përfundimtarin e saj. Unë vetëm rrafshova dy copa Iso-8 edhe për të … CM është një çështje që do të duhet të adresohet, por sot do të filloj të sulmoj Black Panther. Arsyeja kryesore që unë shkoj pas BP është përvoja ime me një version 6 të Yllit të Kuq të tij në listën time dhe se si ai është gjithmonë aq i dobët, pavarësisht nga shpejtësia, kështu që ndjehem sikur mund të bëj përparim sot. Unë zbres Defense Down dhe disa debuffs Bleed dhe marr katër goditje para se JJ të pastrojë, pastaj filloj një raund të ri debuffs mbi të dhe e çoj atë në shëndet të verdhë para se armiqtë të mposhtin ekipin tim, duke përfunduar vrapimin tim me 7 armiq dhe 11.5m shëndet. te shkoj. Kjo do të marrë pak kohë…

See also  Kërkoni të pajiseni me leje qëndrimi? Vjen njoftimi i rëndësishëm për emigrantët shqiptarë në Itali

 

08.04.21 – Tani në fuqinë 657k, unë humbas Iron Fist në goditjen fillestare të CM dhe shkoj të punoj në Black Panther, duke zbritur 10 debuffs mbi të përfshirë Stun, asnjëra prej të cilave JJ nuk shqetësohet në kthesën e saj të parë. Unë e përfundoj atë dhe lëshoj disa goditje në CM, por përdorimi i saj i fundit në pothuajse çdo kthesë është një vrasës, fjalë për fjalë, dhe beteja ime ka mbaruar shumë shpejt. 6 armiq dhe 10.6 milion shëndet mbetet …

 

08.05.21 – 6 armiq dhe shëndet 10.6m mbeten teksa përqendrohem te Captain Marvel i cili është një dhimbje e madhe në prapanicë në këtë tabelë dhe në rreth 85% shëndet. Sigurisht që ajo merr kthesën e parë dhe është afër 95% para se ta godas… Unë e provoj këtë dhe disa opsione të tjera sulmi ku mund të dëmtoj “shkopin” dhe shkoj me një sulm ku kaloj në Jessica Jones dhe të bëjë rreth 30% dëm shëndetësor vetëm për të. Për shkak të shërimit të CM, jam akoma në shëndetin 10.3 milion, pasi kjo vazhdon të zgjasë përgjithmonë …

 

08.06.21 – Me Iron Fist tani një shërues i Nivelit 5, unë filloj me një fillim të shkëlqyeshëm të betejave të sotme kur sheh CM miss SMS me sulmin e saj të dorës së parë dhe unë përdor dy sulme për të marrë JJ nën 50% shëndet. Unë kaloj nëpër tallje të zonjës Marvel dhe humbas Iron Fist dhe Venom, pastaj godas më shumë hite te JJ dhe marr disa goditje. Unë mbijetoj dhe JJ pastrohet, pastaj e marr atë me shëndet të kuq me tre timen ende gjallë. Unë godas edhe dy goditje të tjera para se armiqtë të jenë shumë të shumtë dhe të më vrasin me 9.2 milion shëndet të mbetur.

Kthehu për një betejë të dytë, këtë herë me Punisher në vend të Iron Fist, ekipi im 691k përballet me 6 armiqtë e mbetur me një shëndet të përgjithshëm 9.2 milion. Ndëshkuesi vdes menjëherë dhe unë pastaj shkoj tek hi JJ me Carnage, dy herë me SMS, pastaj Anti-Venom i cili e përfundon atë. Në entuziazmin tim për pastrimin e JJ, më mungon që armiqtë të luftojnë dhe të vrasin AV që është e keqe, por unë nuk po rivendosem për këtë. Kam disa goditje në Black Bolt, por përfundimi i tij është shumë për t’u marrë dhe unë jam i vdekur me 5 armiq dhe 9.3 milion shëndet për të mbetur.

 

08.07.21 – Kthehu përsëri për më shumë ndëshkime (shiko çfarë bëra atje?), Dhe ekipi im 658k me Iron Fist po përballet me 5 armiqtë e fundit dhe shëndetin e tyre 9.3m. CM nuk po përdor përfundimtarin e saj për sulmin e parë, kështu që rinisni për një goditje më të favorshme të hapjes që nuk përfshin një aleat të vdekur. Unë shkoj menjëherë pas Black Bolt i cili fillon rreth 85% të shëndetit dhe i vë 4 debuffs atij herët. Me JJ nuk është më një problem, debuffs ngjiten dhe unë humbas Iron Fist pas një lëvizjeje (një lëvizje më shumë sesa ndëshkuesi merr ndonjëherë …). Anti-Venom vritet i dyti, por unë kam 7 debuff në BB në atë kohë dhe jam në gjendje të vazhdoj të punoj me të pavarësisht humbjes së AV. E marr BB -në me shëndet të kuq dhe më në fund e përfundoj me Carnage, SMS dhe Venom ende gjallë, por të dobët. Unë përpiqem të lundroj në katër armiqtë e fundit-dy X-23, Captain Marvel dhe Znj Marvel, por mundësia e madhe e shmangies dhe shmangia nga X-23 më ngatërron dhe ata më përfundojnë me 4 armiq dhe 6.8 milion shëndet.

Padurimi im shfaqet ndërsa shkoj për një betejë tjetër, këtë herë me një ekip 691k me Punisher në vendin e 5 -të. Venom i mbijeton sulmit të hapjes dhe unë filloj të godas CM, duke marrë Defense Down mbi të dhe dy Bleeds pasi një SMS përfundimtare ngadalëson të tjerët. Unë marr debuffs dyshifror në CM dhe humbas Punisher, pastaj CM vazhdon të dobësohet dhe pastrohet dhe unë e marr atë në të kuqe. Unë e përfundoj atë me katër Symbiotet e mia ende gjallë dhe kalimin në një X-23 dhe Znj Marvel, duke u përpjekur të lundroj në tallje duke përfituar gjithashtu nga Mbrojtja Poshtë Znj Marvel me vetë-shërimin e saj në pjesën e prapme të mendjes sime Me Unë i mbijetoj përfundimeve nga të dy armiqtë X-23 dhe vras ​​MM për ta dërguar këtë në shtrirjen e shtëpisë. Në këtë pikë, duke nuhatur fitoren, unë shkoj për të vrarë duke përdorur gjithçka që kam dhe duke grumbulluar debuffs për të dy armiqtë. Fitorja më siguron 300k ar, 200 T4 Aftësi Materiale dhe 5k Elite 5 Kredi.

 

 

Dimensioni i Errët IV: Përqafoni Betejat e Blogut të Drejtë Doom tuaj:

Leave a Reply