Lajmet Shqiperise

Natën e mirë, shpirt: sonte të dua kaq shumë…

Nga: Simone De Beauvoir (për të dashurin e saj, shkrimtarin Nelson Algren) E shtunë, 28 shkurt 1948 Natën e mirë, shpirt. Sonte të dua kaq shumë, mes...

Angazhimi i komuniteteve fetare në shërbim të paqes

Dialogu mes besimeve dhe kulturave” që u zhvillua në Tiranë, bashkoi përfaqësues të besimeve të ndryshme fetare, të cilët janë të përfshirë në misionin...

Fjale te urta popullore…

  Forum  Portalli  Gallery  Regjistrohu  identifikimi  Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët   Fjale te urta popullore... +6an-dihaxhiuL1ndush3Orfe@PeriiKeputurMuja e Halili10 postersShko tek faqja :   1, 2, 3,...

Alkooli dhe dëmet e tij në shëndet

Mëlçia jonë prodhon një substancë të veçantë, e cila zbërthen alkoolin dhe e djeg atë si karburant. Por alkooli e dobëson aftësinë e mëlçisë...

Trashëgimia kulturore shqiptare

Letërsia ShqiptareNë kulturën e shqiptarëve ka lënë gjurmën e saj të thellë historia e tyre e brendshme dhe e jashtme. Pjesë e trevave të...

Si të mësojmë më shpejt një gjuhë të huaj?

Përshëndetje miq, Mendova të postoj një shkrim përsa i përket pasionit tim për gjuhët e huaja. Sigurisht njoh njerëz që flasin vërtet shumë gjuhë të huaja, që...

VESHJET E ÇAMERISE

Kur flasim për veshjen shqiptare, thotë Faik Konica, ka aq kostume shqiptare sa ka edhe krahina. Vizitorët e huaj, që e kanë...

Në Tiranë bie shi

Nga: Kliton Nesturi Ajo hipi me shpejtësi në taksi, bëri përpara dhe humbi sa hap e mbyll sytë. “Si është njeriu! Pavarësisht se e...

Latest news

Nero nei sogni Sognare colore nero Significato

 Il aspetto scuro nei sogni si compare a con tutto che ciò le quali è culmine e né integrato ...

Examples and Definition

Figurative Language DefinitionFigurative language uses figures of speech to be more effective, persuasive, and impactful.Figures of speech such as...

Come sbloccare un telefono bloccato

Qualunque parecchio, si sa, ancora i migliori telefoni finiscono di incepparsi: può , forma su modelli un po’ sommato...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Migliore Rum: gli 8 TOP per qualità e prezzo! [GUIDA 2021]

Vuoi far sapere ogni del Rum e rinvenire il...

Itinerario sui colli bolognesi: idee per una gita fuoriporta

Nel quale per finta noialtri bolognesi arriva l’bella stagione,...