Lajmet Shqiperise

9 Hapa Si Të Hapim Një Biznes Të Suksesshëm

​Nëse aktualisht jeni pa punë, pa shumë punë apo të pakënaqur me punësimin tuaj, atëherë ideja e marrjes së kontrollit dhe kthimit në ‘shefin’...

Sa kohë duhet për të rënë në dashuri? Ja çfarë thotë shkenca

Nga Julia Hollingsworth,  CNN Ka kaluar një vit e gjysmë që kur u identifikuan rastet e para të Covid-19, por shumë vende në Azi-Paqësor po...

Trafikimi i femijeve….

 nga Vizitor Fri Apr 24, 2009 1:01 pmTrafikimi i Fëmijëve Si dukuri , trafikimi i qenieve njerëzore ka qenë i njohur ndër shekuj.Por format e...

Përkufizimi i anijes Clipper

Jashtëzakonisht Anije të Lundrimit të shpejta kishin një lulëzim të shkurtër por të lavdishëm Një qymyrguri ishte një anije me vela shumë të shpejtë...

FAKULTETI I EKONOMISË – UNIVLORA – Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë

Të dashur studentë të Fakultetit të Ekomomisë, Të respektuar kolegë, Më lejoni t’ju uroj fillimin e një  viti te ri te mbarë akademik në Universitetin “Ismail...

Tregime Dashurie

Nje dite kisha probleme me internetin dhe theras tekniket. Vin dy cuna te shpia. Pc e mbaj ne dhomen time dhe ate dit isha...

1 Prinderit – Siguria e femijeve ne internet Pages 1 – 20 – Flip PDF Download

No Text Content!SIGURIA E FËMIJËVE NË INTERNET UDHËZUES PËR PRINDËRQENDRA PËR STUDIME TË AVANCUARA FIT ...

Tensioni i ulët i gjakut, kur duhet të shqetësohemi, shenjat

Tensioni i ulët që nuk shkakton shenja apo simptoma të lehta nuk ka nevojë për trajtim. Përmirësimi në këto raste mund të arrihet duke...

Latest news

Nero nei sogni Sognare colore nero Significato

 Il aspetto scuro nei sogni si compare a con tutto che ciò le quali è culmine e né integrato ...

Examples and Definition

Figurative Language DefinitionFigurative language uses figures of speech to be more effective, persuasive, and impactful.Figures of speech such as...

Come sbloccare un telefono bloccato

Qualunque parecchio, si sa, ancora i migliori telefoni finiscono di incepparsi: può , forma su modelli un po’ sommato...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Ricetta del profiteroles al mascarpone (Dolce)

Martedì 23 Gennaio 2018, Dal momento che sei ...

Struffoli: la Ricetta originale napoletana passo passo

A lui Struffoli sono un cioccolatino Natale specifico napoletano i quali...