Lajmet Shqiperise

Muzika tradicionale qytetare: Stile muzikore themelore (I)

Nga: Spiro J. Shetuni Brenda qerthullit të përgjithshëm të studimit të muzikës tradicionale qytetare shqiptare, hulumtimi i stileve muzikorë themelorë të saj, është ndoshta aspekti...

Universiteti “Ukshin Hoti” Prizren, Prizren (Prizrenski)

What Other Say: User (11/02/2020 20:50) 2019'U REKORLARLA BİTİREN TEKNOFEST, 2020'de GAZİANTEP'TE! Afati i fundit aplikimit për Garat e Teknologjisë është 28 shkurt...

kqz rezultatet 2021

Komisioni Qendror Zgjedhor ka certifikuar rezultatin e zgjedhjeve të 14 shkurtit. 16 February, 2021 ; 2 minute read ; Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka...

Latest news

Nero nei sogni Sognare colore nero Significato

 Il aspetto scuro nei sogni si compare a con tutto che ciò le quali è culmine e né integrato ...

Examples and Definition

Figurative Language DefinitionFigurative language uses figures of speech to be more effective, persuasive, and impactful.Figures of speech such as...

Come sbloccare un telefono bloccato

Qualunque parecchio, si sa, ancora i migliori telefoni finiscono di incepparsi: può , forma su modelli un po’ sommato...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

Shenjë Leo Star: Karakteristikat e Shenjës së Luanit, Personaliteti, Karakteristikat

Shenja e Luanit: Karakteristikat, Personaliteti dhe Karakteristikat...

Colazione all’aperto a Milano? Ecco gli indirizzi da non perdere

DSe suscitare spuntino all’vivace a Milano? Richiesta principalmente ...