VAJ LINI

Vaji i linit rekomandohet të përdoret vetëm në të ftohtë (dhe jo gatim në të nxehtë). Ajo mund të merret e shoqeruar nëpër sallatra. përzihet […]

Kënga Magjike 2019

Kënga Magjike 2019fechasSemifinal 14 de diciembre de 2019Semifinal 25 de diciembre de 2019Final7 de diciembre de 2019AnfitriónLugar de eventosPallati i Kongreseve, TiranaPresentador (es) Ardit Gjebrea […]